Vlaams agentschap ondernemen 

Het Agentschap Ondernemen (AO) maakt als uniek aanspreekpunt ondernemers en bedrijven wegwijs in de overheid. Het AO is er voor elke ondernemer in Vlaanderen. Of u nu een beginnende ondernemer bent, een buitenlandse investeerder, een groot bedrijf of een KMO, het VLAO gidst u in alle vertrouwelijkheid doorheen het overheidslandschap, informeert u en adviseert u over overheidsregulering en steunmaatregelen.

U bent als ondernemer op zoek naar steun of advies bij de Vlaamse overheid? Dan is het AO uw eerste toegangspoort tot de overheid.

Zit u met een vraag over uw onderneming of wilt u een nieuw project op de rails zetten? Aarzel dan niet om het AO te contacteren. Bij het AO staat een team van deskundige en onafhankelijke accountmanagers tot uw beschikking.
Bent u op zoek naar begeleiding bij uw dossiers of een oplossing voor uw problemen? De accountmanagers van het AO zijn uw tussenpersoon bij uw contacten met verschillende Vlaamse administraties en zoeken samen met u naar een oplossing. Waar nodig verwijst het AO door naar andere overheidsinstellingen en instanties die bezig zijn met de materie waarin u begeleiding of advies nodig heeft.

Het AO begeleidt en adviseert in talrijke domeinen: starten van een eigen zaak, financiering en steunmaatregelen, vestiging en ruimtelijke ordening, milieu, energie, innovatie en design, internationaal ondernemen en andere ondernemingsvraagstukken.

Voor wie?
Het Agentschap Ondernemen is er voor elke ondernemer in Vlaanderen. Of u nu een beginnende of reeds ervaren ondernemer bent, een buitenlandse investeerder, een groot bedrijf of een micro-onderneming, het AO gidst u in alle vertrouwelijkheid doorheen het overheidslandschap, informeert u en adviseert u.

Website?
Op de website van het AO vindt u een uitgebreid overzicht van het AO en haar activiteiten. U wordt er wegwijs gemaakt in de verschillende aspecten van het ondernemerschap in Vlaanderen en kan er terecht voor ondernemersnieuws, een overzicht van onze elektronische publicaties (steunmaatregelen,…) en de aankondiging van infosessies en evenementen: www.vlao.be

Contact
Agentschap Ondernemen
VAC Dirk Bouts
Diestsepoort 6, bus 31
3000 Leuven
Tel 016 31 10 50
Fax 016 31 10 51