Hoofding Gooik

Speelplein 't Foensjske 

Het is nu 19 jaar geleden dat onze gemeentelijke speelpleinwerking in een nieuw kleedje werd gestoken. Door de dagelijkse inzet van onze coördinator, hoofdanimatoren en animatoren is onze werking uitgegroeid tot één van de grootste uit de regio.

We voelen elk jaar weer de hevigheid en het enthousiasme waarmee veel kinderen uitkijken naar de komende speelpleinwerking. Wees zeker: het wordt opnieuw een heel gevarieerde en toffe bedoening. ’t Foensjske is meer dan een opvang, het is een groep creatievelingen die garant staat voor een spetterend en gevarieerd spelaanbod.

Wij hopen u met deze site de nodige informatie te geven over het reilen en zeilen van onze speelpleinwerking. Door het formulier in te vullen op de pagina 'inschrijvingen' kunt u uw kind(eren) inschrijven.

Indien u verdere informatie wenst, kunt u uw vraag mailen via foensjske@gooik.be of naar sven.vanderrusten@gooik.be , telefonisch kunt u Sven Vanderrusten ook bereiken op het nummer 0474/73 47 86.

In de hoop uw kinderen te mogen ontmoeten, wensen wij u alvast een prettige en aangename vakantie toe. Geniet ervan met volle teugen!